۱۳۹۰ شهریور ۲۱, دوشنبه

مظلومیت سردشت را به جهانیان اعلام كنیم.


سازمان منع گسترش سلاح های شیمیایی باید مظلومیت 24 ساله مردم سردشت را به جهانیان اعلام كند.
دبیر كمیته حقوق انجمن دفاع از حقوق مصدومین شیمیایی سردشت با اعلام این خواسته قانونی مردم از كارشناسان این سازمان اظهار امیدواری كرد نتایج سفر دو روزه هیات كارشناسی سازمان منع گسترش سلاح های شیمیایی لاهه به سردشت، پرده از جنایت غیرانسانی رژیم بعث در طول هشت سال جنگ تحمیلی بردارند. 
ارسال گزارش از:هیوا _ ک


«عثمان مزین» با بیان اینكه این هیات برای بررسی بمب شیمیایی عمل نكرده كشف شده در منطقه مسكونی سردشت به ایران سفر كرده است، افزود: اعلام ابعاد خطرناك احتمال انفجار این بمب از نوع گاز «خردل» در شهر سردشت به مردم جهان، بخشی از زوایای پنهان جنگ تحمیلی را آشكارتر می كند. وی افزود: انجمن دفاع از حقوق مصدومین شیمیایی سردشت بعد از كشف این بمب عمل نكرده در 13 تیرماه امسال، بلافاصله براساس رسالت قانونی موضوع را به این سازمان در لاهه اطلاع داد.
وی سازمان منع گسترش سلاح های شیمیایی را تنها مرجع رسمی بین المللی برای انهدام سلاح های شیمیایی عنوان كرد و افزود: اعضای هیات كارشناسی این سازمان دوشنبه و سه شنبه گذشته برای بررسی علمی این بمب شیمیایی وارد ایران شدند و از نزدیك ابعاد خطرناك این بمب را بررسی كردند. مزین افزود: كارشناسان این هیات تایید كردند این بمب شیمیایی توسط جنگنده های ارتش رژیم صدام بر سر مردم سردشت فرود آمده است.
وی با اشاره به اینكه تراژدی بمباران شیمیایی سردشت هفتم تیرماه سال 66 توسط جنگنده های عراقی در تاریخ خشونت علیه بشریت ثبت شده است، افزود: در این جنایت غیرانسانی بیش از هشت هزار نفر از شهروندان سردشتی قربانی بمباران شیمیایی شدند.
وی با اعلام اینكه تاكنون 17 درصد از مجموع قربانیان شیمیایی سردشت شناسایی شده اند، افزود: متاسفانه بعد از گذشت 24 سال از واقعه بمباران شیمیایی سردشت تنها چهار درصد قربانیان از حقوق جانبازی و حمایت های مادی و حقوقی بهره مند شده اند. مزین افزود: بررسی ها نشان می دهد كه وزارت امور خارجه ایران بعد از پایان جنگ تحمیلی اسامی 4600 نفر از قربانیان بمباران شیمیایی سردشت را به سازمان ملل اعلام كرده است. وی گفت: متاسفانه علیرغم مدارك و استنادات قانونی هنوز تعدادی از مسئولان دستگاه های ذیربط برای پوشش آمار واقعی قربانیان بمباران شیمیایی در شهرستان سردشت اقدام نمی كنند. وی شمار قربانیان تحت پوشش جانبازی را با اصرار و ارایه مدارك واقعی انجمن مصدومان شیمیایی تنها 1400 نفر عنوان كرد
"متاسفانه علیرغم مدارك و استنادات قانونی هنوز تعدادی از مسئولان دستگاه های ذیربط برای پوشش آمار واقعی قربانیان بمباران شیمیایی در شهرستان سردشت اقدام نمی كنند. "
و افزود: از این تعداد نیز تنها 400 نفر از مزایای جانبازی بالای 25 درصد برخوردار هستند.
وی خواستار بازنگری پرونده جانبازی شمار مصدومان شیمیایی سردشت شد و افزود: محرومیت 96 درصد از جمعیت 8024 نفری قربانیان شیمیایی از حقوق جانبازی و مزایای مادی و حقوقی بعد از 23 سال پایان جنگ تحمیلی سئوالی است كه به راستی باید مسئولان وزارتخانه های ذیربط كشوری پاسخگو باشند.
سازمان منع گسترش سلاح های شیمیایی لاهه هلند تنها مرجع رسمی بین المللی است كه 160 كشور و 20 انجمن دفاع از حقوق مصدومان شیمیایی جهان عضو آن هستند.
دو كرسی از مجموع كرسی های این سازمان معتبر جهانی به مصدومان شیمیایی سردشت اختصاص دارد.
شهرستان سردشت در هفتم تیرماه سال 66 توسط هواپیماهای رژیم بعثی شیمیایی شدند كه در اثر این جنایت بیش از 110 نفر شهید و هشت هزارنفر مصدوم شدند.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر